Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > O noua filiala a Bibliotecii O. Goga, in Grigorescu

O noua filiala a Bibliotecii O. Goga, in Grigorescu


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: O noua filiala a Bibliotecii Judetene „Octavian Goga”, in cartierul clujean Grigorescu     Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean, anunta deschiderea unei noi filiale, in cartierul Grigorescu, pe strada Donath, nr. 138. Evenimentul festiv va avea loc luni, 17 septembrie 2018, la ora 12.00.
     „E o initiativa mai mult decat benefica, menita sa faciliteze si mai mult accesul la educatie, cultura si cunoastere al locuitorilor acestui important cartier al Clujului. Momentul inaugurarii a fost ales, deloc intamplator, la inceput de an scolar si in pragul deschiderii unui nou an universitar”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Programul de functionare al Filialei Grigorescu va fi urmatorul: in zilele de luni, miercuri si joi, in intervalul orar 12.00-20.00, iar in zilele de marti si vineri de la ora 8.00 la ora 16.00.
     Fondul de documente al filialei va fi format din cca 7.000 de exemplare de carte si materiale audiovizuale organizate in acces liber. Filiala va oferi servicii moderne de biblioteca, precum eliberarea permisului de intrare la biblioteca, imprumut de documente la domiciliu, consultarea acestora pe loc, prelungirea termenului de imprumut, rezervarea si retinerea de titluri, oferirea de informatii, acces gratuit la internet si facilitati de lucru pe calculator, dar si activitati de loisir pentru toate varstele. 
     De asemenea, copiii vor beneficia de o sala dedicata lor, unde ii asteapta o colectie de carti, DVD-uri, jocuri si jucarii, iar adolescentii si adultii vor avea la dispozitie o colectie de documente din toate domeniile cunoasterii.


Biroul de presa
14 septembrie 2018