Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe DJ 109C

Lucrari de intretinere pe DJ 109C
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Lucrari de intretinere pe drumul judetean 109C Camarasu (DN 16) – Hodaie - Geaca


     Consiliul Judetean Cluj informeaza locuitorii din zona si participantii la trafic in legatura cu faptul ca pe drumul judetean 109C Camarasu (DN 16) – Hodaie – Geaca au demarat si se afla in plina derulare lucrari de intretinere ce au drept scop imbunatatirea conditiilor de circulatie rutiera.
     Este vizat un sector de drum in lungime de peste 9 kilometri, de la kilometrul 39+200 (DN 16 – Camarasu) pana la kilometrul 30+000 (Geaca). Lucrarile de intretinere constau in frezarea portiunilor deteriorate din calea de rulare, plombari cu beton asfaltic si burdusiri.
     „Ceea ce urmarim prin intermediul acestor lucrari este sa contribuim la asigurarea unei circulatii in conditii normale si de siguranta. Totodata, cream astfel si noi oportunitati de dezvoltare economica a zonei, cunoscuta pentru reteaua de lacuri de pescuit de agrement si nu numai”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Reamintim in acest context faptul ca, in cursul acestui an, s-au executat lucrari de intretinere pe mai multe sectoare situate pe acest drum judetean care are o lungime de aproape 38 de kilometri. In functie de starea de degradare a caii de rulare, lucrarile de intretinere care s-au executat au constat in asternerea de covor asfaltic, plombari cu emulsie bituminoasa prin stropiri succesive, plombari cu beton asfaltic, burdusiri, aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, desfundarea si curatarea podetelor, santurilor si rigolelor, curatarea albiilor de sub poduri si reparatii la trotuare cu asfalt turnat.


Biroul de presa
13 septembrie 2018