Ș   

Consiliul Județean Cluj a achiziționat noi echipamente ultramoderne pentru Institutul Oncologic

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

 

Consiliul Județean Cluj a achiziționat noi echipamente ultramoderne pentru Institutul Oncologic

 

Consiliul Județean Cluj a achiziționat 12 noi aparaturi medicale și echipamente de înaltă tehnologie care au fost deja puse în funcțiune în cadrul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:Recentele investiții vor contribui atât la creșterea calității actului medical cât și a serviciilor de care beneficiază pacienții. Vom continua să finanțăm nu doar spitalele pe care le avem în subordine ci și unele aflate sub autoritatea Ministerului Sănătății pentru că ceea ce contează este ca pacienții să aibă parte de cele mai bune condiții de tratament și cazare”.

Valoarea dotărilor este de 280.300 de lei iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Banii au fost utilizați pentru a cumpăra un sistem de extracție ARN viral, opt truse de urgență, un calandru cu productivitate de 50 kg/h, o mașină de spălat industrială cu fixare în podea și un uscător de rufe industrial cu capacitate de 34 kg.

 

Biroul de presă
17 februarie 2021


Galerie foto