Ș   

Concurs de soluţii (IT) "“ Cluj Smart Territory

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

CONCURS DE SOLUŢII (IT) – CLUJ SMART TERITORY 

 

SCOPUL CONCURSULUI: 

Concursul de soluţii are ca scop selectarea celei mai bune propuneri în vederea dezvoltării, implementării şi mentenanţei unui sistem informatic integrat în cadrul proiectului SMART TERRITORY, compus din trei aplicaţii informatice: Atlas Teritorial, Ghişeu Unic, Digitalizare Arhivă, pentru atribuirea contractului de servicii. În urma concursului se va proceda la atribuirea contractului, prin procedura de negociere, cu concurentul declarant câştigător al concursului de către juriu. 

 

MIZA CONCURSULUI: 

Concursul îşi propune implicarea comunităţii din domeniul IT pentru a dezvolta împreună o soluţie software inovatoare care să asigure digitalizarea administraţiei publice de la nivelul Consiliului Judeţean Cluj, în scopul de a debirocratiza radical relaţia cetăţean - instituţie publică, de a ridica nivelul serviciilor la standardele erei digitale şi de a rupe bariera mentală a reticenţei administraţiei la schimbări inovative. 

Prin concurs se urmăreşte achizţonarea unor servicii de dezvoltare, implementare şi mentenanţă a unui sistem informatic integrat în cadrul proiectului SMART TERRITORY, compus din trei aplicaţii informatice: Atlas Teritorial, Ghişeu Unic, Digitalizare Arhivă, care să aibă o grafică unitară, o arhitectură actuală şi funcţionalităţi interconectate şi interoperabile. Dezvoltarea, implementarea şi mentenanţa sistemului integrat este considerate, de către promotor, un demers de parteneriat şi drept urmare tema de concurs prezintă elementele minimale care să conducă la alegerea celei mai bune soluţii din cele prezentate în concurs, urmând ca toate cerinţele funcţionale şi detalierea soluţiilor propuse să fie realizate cu câştigătorul concursului, prin aportul ambelor părţi. 

Concurenţii sunt invitaţi să convingă că vor avea abilitatea să dezvolte din propunerile de concurs un sistem informatic integrat modern, inovator, funcţional care să corespundă cerinţelor promotorului. Câştigătorul va contracta cu Consiliul Judeţean Cluj – Judeţul Cluj serviciile de dezvoltare, implementare şi mentenanţă a unui sistem informatic integrat în cadrul proiectului SMART TERRITORY, compus din trei aplicaţii informatice: Atlas Teritorial, Ghişeu Unic, Digitalizare Arhivă. Termenii şi condţile contractului se vor negocia între câştigător şi promotor pe baza modelului din documentaţia de atribuire. 

 

JURIUL este format din 7 titulari şi 2 supleanţi: 

Membri titulari: 

  1. Andreea TĂNASE
  2. Cristian BEJENARIU
  3. Titus MAN
  4. Sebastian PRESECAN
  5. Claudiu-Daniel SALANŢĂ
  6. Valentin JUCAN
  7. Marin Claudiu IUGA

 Membri supleanţi: 

  1. Ştefan BILAŞCO
  2. Emil TAMAS

 CALENDAR: 

Lansarea oficială a concursului  

Data Publicării in SEAP  

Data limită primire întrebări Runda 1  

20 iunie 2020  

Data limită răspuns întrebări Runda 1  

27 iunie 2020  

Data limită primire întrebări Runda 2  

10 iulie 2020  

Data limită răspuns întrebări Runda 2  

21 iulie 2020  

Data limita Predare propuneri  

3 august 2020, ora 16.00  

Analiză preliminară propuneri (verificare comisie tehnică)  

4, 5 august 2020  

Jurizare propuneri  

6, 7, 8 august 2020  

Anunţ oficial câştigător  

10 august 2020  

Publicarea Rezultatelor  

10 august 2020  

Data limită depunere contestaţii  

10 zile de la comunicarea rezultatului procedurii  

(20 august 2020)  

 

PREMIU: 

Concursul de soluţii are un singur premiu şi anume premiul întâi care constă în contractul de servicii cu valoare estimată la nivelul sumei de 2.897.697,48 lei, fără TVA. 

 

DOCUMENTAŢIA DE CONCURS: 

Regulamentul concursului, tema de concurs si anexele, formularele şi alte documente se pot descărca accesând linkul următor:  

Anexa 1

Anexa 2

Raspunsuri intrebari primite in prima runda

 


Galerie foto