Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Act de sabotaj al PSD

Act de sabotaj al PSDUn nou act de sabotaj al PSD la adresa comunitatilor clujene


     PSD recidiveaza printr-un nou act de sabotaj indreptat impotriva oraselor si comunelor clujene.
     Prezenti, azi, la sedinta de consiliu judetean, consilierii PSD au refuzat sa sustina si sa voteze proiectul de hotarare prin care peste 80 de miliarde de lei vechi urmau sa fie alocati comunelor si oraselor din judet.
     In acest fel, prin nealocarea fondurilor respective, numeroase proiecte de infrastructura sau care vizeaza dezvoltarea comunitatilor clujene, nu vor mai putea continua din lipsa banilor.
     In acelasi timp, va fi pusa in pericol insasi functionarea unor primarii din judet care, vaduvite, in ultimul timp, de Guvern, de importante surse de venit, se confrunta cu datorii financiare semnificative.
     Regret si condamn lipsa de responsabilitate a PSD, cel care sustine dezvoltarea judetului in mod ipocrit, doar la nivel de declaratii. Faptele, din pacate, precum cea de azi, ii contrazic.
     In ceea ce ma priveste, nu pot fi la fel de iresponsabil ca si cei care ignora problemele grave cu care se confrunta unele comunitati locale. De aceea, voi repune pe ordinea de zi acest proiect pana cand domnii consilieri de la PSD isi vor aduce aminte cine i-a trimis in forul judetean si vor decide sa il sustina.
     Intre timp, cetatenii judetului, afectati de blocarea acestor proiecte, sunt invitati sa le solicite explicatii pentru acest gest iresponsabil de sabotare a interesului public.

PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN
ALIN TISE