Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Ziua Impotriva Traficului de Persoane

Ziua Impotriva Traficului de Persoane


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. 18 octombrie - Ziua Europeana de Lupta Impotriva Traficului de Persoane     Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, institutie de interes judetean aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, marcheaza, prin Centrul de Reabilitare Sociala si Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Traficului de Persoane, Ziua Europeana de Lupta Impotriva Traficului de Persoane. Evenimentul consta in desfasurarea unor activitati de sensibilizare in mediul universitar si scolar, care au ca scop informarea si educarea tinerilor si copiilor atat in ceea ce priveste traficul de persoane cat si consecintele negative ale acestui fenomen, subliniind importanta colaborarii interinstitutionale in vederea prevenirii si combaterii traficului de persoane.
     Saptamana 16 - 20 octombrie 2017 este dedicata acestei campanii, astfel ca vor avea loc discutii cu elevi cu varsta de peste 15 ani, se vor imparti materiale informative si vor fi vizionate filme tematice. De asemenea, in perioada 17 - 19 octombrie 2017 se vor organiza intalniri cu studentii de la Universitatea  „Babes – Bolyai”, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, vor avea loc dezbateri si vor fi vizionate filme tematice.
     Totodata, mentionam faptul ca, in data de 11 octombrie a.c. a avut loc o intalnire cu 30 de elevi de la Scoala Gimnaziala Internationala Spectrum din Cluj-Napoca, urmand ca miercuri, 18 octombrie 2017, sa fie impartite materiale informative tot in aceasta unitate scolara, iar profesorii vor aminti in cadrul orelor de dirigentie de fenomenul traficului de persoane.


Biroul de presa
16 octombrie 2017