Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Zilele Recoltei la Cluj-Napoca

Zilele Recoltei la Cluj-Napoca


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Zilele Recoltei la Cluj-Napoca     Asociatia Produs de Cluj, entitate care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, si Primaria Cluj-Napoca organizeaza a cincea editie a evenimentului intitulat „Zilele Recoltei”. Manifestarea se va desfasura de vineri, 15 septembrie 2017 pana duminica, 17 septembrie a.c., pe platoul Salii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.
     „Timp de trei zile vom onora munca micilor fermieri clujeni si vom oferi gospodinelor prilejul sa-si umple camarile cu conservele necesare peste iarna. Si-au anuntat prezenta peste 200 de expozanti, intreprinzatori clujeni, tineri viticultori, apicultori, pomicultori ori producatori de dulceturi, sucuri naturale, ceaiuri si dulciuri de casa, care vor oferi vizitatorilor produse care le sunt arhicunoscute, de la ceapa de Mihai Viteazu si cartofii de Rasca pana la legumele din Jucu si din Campia Transilvana. Suntem incantati ca prin aceasta sarbatoare a recoltei putem veni si noi in sprijinul acestor intreprinzatori, ei fiind unul din cele mai puternice motoare ale economiei locale si demni ambasadori ai judetului nostru oriunde au fost prezenti si si-au expus produsele” a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     La fel ca la fiecare eveniment organizat de Asociatia Produs de Cluj, vizitatorii targului vor avea parte zilnic nu doar de surprize culinare, ci si de spectacole folclorice sustinute de artisti consacrati si tinere talente care au pasit pe calea afirmarii. Pentru cei mici vor fi organizate evenimente speciale, cum ar fi atelierul de sculptura in fructe si legume sau spectacolul de magie. Tot pentru distractia acestora, dar si pentru amatorii de adrenalina si senzatii tari, in incinta targului va functiona un parc de distractii.


Biroul de presa
13 septembrie 2017