Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Zilele Recoltei la Cluj-Napoca

Zilele Recoltei la Cluj-Napoca

                                       

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Comunicat de presă
Ref: „Zilele Recoltei” la Cluj-Napoca

       Începând de astăzi şi până duminică platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca va găzdui ediţia 2014 a „Zilelor Recoltei”. La evenimentul organizat în perioada 12-14 septembrie 2014 de Consiliul Judeţean Cluj, Asociaţia „Produs de Cluj” şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca vor participa nu mai puţin de 198 de producători şi meşteri populari din judeţul Cluj.
     Vineri, 12 septembrie, între orele 12.00 şi 22.00, sâmbătă şi duminică, 13-14 septembrie 2014, între orele 9.00 şi 21.00, clujenii vor avea ocazia să cumpere produse de sezon la preţ de producător. Pe standurile producătorilor şi meşterilor populari clujeni vor fi prezente şi de această dată, pe lângă fructe şi legume de sezon, ulei presat de rece, dulceţuri tradiţionale, produse apicole, ciocolată de casă, turtă dulce, lactate şi alimente din carne de porc, precum şi prăjituri de casă. Vizitatorii târgului vor putea achiziţiona şi săpunuri naturale, obiecte de artizanat şi bijuterii hand-made realizate de tineri artişti clujeni. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizată o mustărie tradiţională, cu teasc şi zdrobitor, producerea mustului fiind realizată pe loc, în faţa cetăţenilor.
      Buna dispoziţie va fi întreţinută de artişti clujeni consacraţi şi ansambluri de dansuri populare din judeţul Cluj, spectacolele folclorice urmând să aibă loc în fiecare din cele trei zile ale târgului, cu începere de la ora 17:00.
      Pentru copii va fi amenajată o zonă de agrement şi un parc de distracţii iar sâmbătă, de la ora 12.00, va fi organizat un atelier de sculptură în fructe şi legume. Tot pentru cei mici, duminică, de la ora 12.00, artiştii de la Teatrul de Păpuşi „Puck” vor prezenta spectacolul cu piesa Hocus Pocus.

Biroul de presă
12 septembrie 2014