Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Zilele Recoltei 2018 - editie de succes

Zilele Recoltei 2018 - editie de succesCONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Zilele Recoltei - editia 2018, un real succes in randul clujenilor


     Cea de-a VI-a editie a targului ,,Zilele Recoltei”, manifestare organizata de Asociatia Produs de Cluj, a insemnat peste 600 de tone de fructe si legume vandute, 18 ore de spectacole folclorice de inalta tinuta, precum si zeci de mii de vizitatori.
     Parteneriatul dintre Consiliul Judetean Cluj, Asociatia Produs de Cluj si Primaria municipiului Cluj-Napoca pentru organizarea evenimentelor de acest tip s-a dovedit viabil, Zilele Recoltei 2018 fiind un exemplu in acest sens.
     „La fel ca in anii trecuti, ne-am implicat total pentru a da clujenilor un eveniment de tinuta, un loc in care sa aiba ocazia de a-si face proviziile pentru iarna, dar si unul in care familiile sau grupurile de prieteni sa se relaxeze. Zeci de producatori, mesteri populari, artisti si ansambluri folclorice au colaborat pentru a face din sarbatoarea recoltei la Cluj-Napoca un eveniment memorabil. Cred ca succesul manifestarilor dedicate comunitatilor locale este strans legat de colaborarea dintre autoritatile administratiei publice locale, motiv care situeaza Clujul pe un loc fruntas”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj”.
     La editia din acest an a Zilelor Recoltei, care a insemnat si al 80-lea targ organizat de Asociatia Produs de Cluj, au participat peste 200 de expozanti, producatori de legume - fructe, lactate, uleiuri presate la rece, dulceturi si conserve. Lor li s-au alaturat artizanii clujeni, care au oferit cunoscatorilor costume populare, bijuterii lucrate manual, obiecte din lemn si lavanda.


Biroul de presa
18 septembrie 2018