Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 19 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Zilele Bibliotecilor de Cartier

Zilele Bibliotecilor de Cartier


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presa
Ref. Zilele Bibliotecilor de Cartier


     Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza in perioada 25 - 29 septembrie 2017 cea de-a XXI-a editie a ,,Zilelor Bibliotecilor de Cartier”, eveniment destinat tuturor celor interesati de carte si cultura, spre o mai buna cunoastere a serviciilor, facilitatilor si spatiilor bibliotecii.
     Pe parcursul intregii saptamani se vor organiza vizite colective ale elevilor de la scolile din cartiere, auditii si vizionari, activitati de parenting, prezentari de carte, ateliere de creativitate si altele. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat pe http://www.bjc.ro/new/.
     „Este o initiativa mai mult decat laudabila, la inceput de an scolar si universitar, menita sa apropie clujenii si nu numai de oferta Bibliotecii si sa le faciliteze accesul la educatie, cunoastere si cultura” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Prin programul ,,O carte pentru fiecare” vor fi oferite in dar carti utilizatorilor Bibliotecii, carti primite ca donatii din partea unor edituri si persoane fizice.
     Cei interesati sunt asteptati la: Filiala Zorilor (Str. Observatorului nr. 1), Filiala Kogalniceanu (Str. M. Kogalniceanu nr.7), dar si la sediul central (Calea Dorobantilor nr. 104) sa (re)descopere biblioteca!
 

Biroul de presa
22 septembrie 2017