Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Zboruri Cluj-Napoca Tel Aviv de pe Aeroportul International

Zboruri Cluj-Napoca Tel Aviv de pe Aeroportul International

                                                                               

                              CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Zboruri Cluj-Napoca – Tel Aviv de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

      Eforturile Consiliului Judeţean Cluj şi ale Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca de a deschide noi destinaţii  cu plecare de pe aeroportul clujean au fost din nou răsplătite prin anunţul făcut astăzi de compania aeriană Wizz Air, cu privire la deschiderea unei noi rute pe relaţia Cluj-Napoca – Tel Aviv (Israel), începând cu finele lunii noiembrie 2013. Prin deschiderea acestei noi rute se aduce un aport important consolidării relaţiilor comerciale între judeţul Cluj şi regiunea capitalei Israelului, Tel Aviv.
      Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca îşi extinde astfel reţeaua de rute cu o nouă destinaţie, spre Tel Aviv, operată de compania Wizz Air, începând cu data de 24 noiembrie 2013. Zborurile spre această nouă destinaţie vor fi operate cu o frecvenţă de 2 zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, după următorul program:
Baza          Ruta      Nr. zbor  Zile de operare  Ora decolare  Ora aterizare  Data primului zbor
Cluj-N    CLJ-TLV    W6 3479     --3---7              16.00           19.05 24       Noiembrie 2013
Cluj-N    TLV-CLJ    W6 3480     --3---7              19.55            22.55 24      Noiembrie 2013

      Odată cu anunţul deschiderii acestei noi destinaţii, Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a apreciat faptul că „Parteneriatul dintre Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi compania aeriană Wizz Air îşi demonstrează încă o dată viabilitatea. Iată că vorbim de o cursă care depăşeşte graniţele geografice ale Europei. Este un prim pas şi sunt convins că în curând vom auzi şi de alte destinaţii”.
       După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea apreciate ca fiind cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată, o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti.
 
Biroul de presă
10 iulie 2013