Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Vizita delegatie Tetarom in Austria

Vizita delegatie Tetarom in Austria

      CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

Informare de presă 

Ref: Vizită delegaţie Tetarom la Linz (Austria) 

            În cursul săptămânii trecute, o delegaÈ›ie a S.C. Tetarom S.A., societate pe acţiuni care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a efectuat o vizită la Camera de Comerţ din oraşul Linz, Austria, la invitaţia doamnei Ulrike Rabmer-Koller - VicepreÈ™edinte al Camerei de ComerÈ› şi a domnului Christian Hofer - Director al Camerei de ComerÈ›

Întâlnirea, care a avut drept temă " Oportunităţi de afaceri în România şi Bulgaria", a oferit Societăţii Comerciale Tetarom S.A. ocazia de a promova facilităţile pe care compania le pune la dispoziţia investitorilor în cadrul Parcurilor Industriale aflate în administrare. De asemenea, delegaţia română a realizat o prezentare detaliată a companiei clujene în faţa a aproximativ 200 de oameni de afaceri austrieci, după care au avut loc o serie de întâlniri individuale, urmate de discuÈ›ii (mese rotunde) cu cei interesaÈ›i să investească în judeÈ›ul Cluj. 

            Am considerat ca fiind extrem de oportun să imprimăm un caracter cât mai dinamic activităţii TETAROM S.A., optând pentru o abordare pro-activă care să vizeze atragerea de noi investitori străini. Considerăm că, mai ales în contextul economic actual, este important să ieşim în întâmpinarea acestora şi să îi convingem, chiar la ei acasă, de gradul crescut de atractivitate al judeţului nostru. Oamenii de afaceri austrieci s-au arătat extrem de interesaţi de potenţialul economic al judeţului Cluj, fiind stabilite contactele necesare în vederea unor posibile colaborări ulterioare”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe. 

 

Biroul de presă 

11.05.2010