Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Vizita cursanti Colegiul de Aparare

Vizita cursanti Colegiul de Aparare

 

 CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă 

Ref: Vizita cursanţilor Colegiului Naţional de Apărare

             Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Radu Bica, a primit azi, 20.04.2010, vizita unei delegaţii a Colegiului Naţional de Apărare condusă de col. prof. univ. dr. Mihai Velea. Această delegaţie, formată din 38 de cursanţi ai seriei a XXI-a a Colegiului Naţional de Apărare, instituţie de învăţământ superior care funcţionează în subordinea Academiei de Înalte Studii Militare, efectuează în aceste zile o vizită de studii şi documentare în garnizoana Cluj-Napoca, ocazie cu care a întreprins şi o vizită la sediul Consiliului Judeţean. 

             Scopul principal al acestei întâlniri l-a reprezentat realizarea unei informări privind evoluţia economico-socială a judeţului Cluj şi facilitarea unui schimb de informaţii şi experienţe benefice pentru ambele părţi. Astfel, membrii delegaţiei şi-au exprimat interesul faţă de marile proiecte de investiţii ale Consiliului Judeţean Cluj, în special cele axate pe construcţia noii arene sportive a judeţului şi dezvoltarea Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca. Un alt domeniu de interes l-au reprezentat investiţiile autohtone şi străine din judeţul Cluj şi modul în care instituţia noastră facilitează accesul acestora în judeţ. Totodată, s-au abordat aspecte privind situaţia transporturilor şi a infrastructurii (drumuri, alimentare cu apă, electricitate) dar şi probleme punctuale din domeniul învăţământului, alocărilor de fonduri din bugetul public al judeţului, etc.

           „Vizita acestei delegaţii de la Colegiul Naţional de Apărare la sediul instituţiei noastre se înscrie în tradiţia vizitelor pe care seriile de cursanţi ale acestei instituţii de învăţământ superior le efectuează în judeţul Cluj. Apreciez faptul că această întâlnire şi-a îndeplinit obiectivul, fiind una benefică atât pentru noi, în calitate de autoritate a administraţiei publice de la nivel local, cât şi pentru cursanţii civili şi militari ai Colegiului, care au luat astfel contact cu realităţile existente la nivelul judeţului nostru, precum şi cu modul în care Consiliul Judeţean contribuie la dezvoltarea echilibrată şi unitară a judeţului Cluj”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Radu Bica.

 Biroul de presă 

  20.04.2010