Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Univers T premiul I pe judet la sectiunea Comert-Turism, categoria intreprinderi mijlocii

Univers T premiul I pe judet la sectiunea Comert-Turism, categoria intreprinderi mijlocii

                                                              

CONSILIUL  JUDEŢEAN  CLUJ

Comunicat de presă

Ref: „Univers T” S.A., premiul I pe judet la sectiunea Comert - Turism, categoria întreprinderi mijlocii

      Complexul hotelier „Univers T” S.A., societate comerciala la care Consiliul Judetean Cluj este actionar unic, a primit vineri, 2 decembrie 2016, din partea Camerei de Comert si Industrie Cluj, Premiul I la sectiunea Comert - Turism, categoria întreprinderi mijlocii, în cadrul Topului Firmelor Judetene 2016. Distinctia a fost acordata la scurt timp dupa ce „Univers T” a primit un premiu similar - Premiul I, sectiunea Comert - Turism, categoria intreprinderi mijlocii, in cadrul Galei Topului National al Firmelor, eveniment care a avut loc la Bucuresti in data de 10 noiembrie 2016. 

     "Consider ca cele două premii, obtinute pentru al doilea an consecutiv, reflecta pe deplin atat activitatea cat si calitatea serviciilor oferite in anul precedent de echipa „Univers T”. Totodata, indicatorii obtinuti până în prezent confirmă, la rândul lor, faptul că ne situăm pe drumul cel bun, pe un trend constant ascendent, fapt care ne face să fim mai mult decât mândri si bucurosi", a declarat managerul complexului hotelier „Univers T”, domnul Valentin Lungu.

       Clasamentul „Topul Firmelor Judetene 2016 a fost întocmit de către Camera de Comert si Industrie Cluj în baza unor criterii care au inclus cifra de afaceri netă, profitul din exploatare sau eficienta utilizării resurselor umane si a capitalului angajat.  În ceea ce priveşte rezultatele obţinute în cursul anului 2015 si care au fost avute în vedere în momentul acordării premiilor în anul 2016, trebuie precizat faptul că în perioada ianuarie - decembrie 2015, Hotelul „Univers T”  a vandut  nu mai puţin de 15.674 camere, cazand 22.571 clienţi, totalul înnoptărilor fiind de 22.323 din care 8.305 de vizitatori străini şi 14.018 de români. Totodată, gradul de ocupare per cameră a fost de 74.04 %, iar cel per pat de 53.31 %.

       De asemenea, în anul 2015, departamentul marketing a încheiat 220 de contracte de colaborare, din care 64 de contracte corporate, 130 de contracte de eveniment, precum si 26 de contracte cu agenţii de turism. De precizat faptul că toate contractele semnate în anii 2011, 2012, 2013, 2014 au fost prelungite si în 2015. În acelasi timp, „Univers T” S.A a găzduit în anul 2015, 594 de evenimente în sălile de conferinţe, pe parcursul a 294 de zile, numărul total al participanţilor ridicându-se la aproximativ 11.000 de persoane. În ceea ce priveşte restaurantul, acesta a deservit în perioada ianuarie - decembrie 2015, 26 de botezuri la care au participat aproximativ 1560 de persoane, 28 de nunti la care au participat 3515 de persoane, precum si 299 de alte evenimente la care au fost prezente peste 13500 de persoane.  

       Reamintim în acest context faptul că Hotelul „Univers T” reprezintă locaţia ideală atât pentru călătorii de afaceri, cât şi pentru cei veniţi să exploreze atracţiile oraşului şi împrejurimile acestuia. Unitatea, preluată de către forul administrativ judeţean în anul 1992, oferă servicii complete pentru evenimente corporate, congrese, conferinţe, simpozioane şi seminarii sau evenimente private precum aniversări, nunţi, banchete şi catering. În acest scop, hotelul are la dispoziţie un restaurant cu o capacitate de 220 de locuri, cu posibilitatea de compartimentare în două saloane, două terase de vară cu o capacitate de 75 de locuri fiecare, un centru de conferinţe compus din 4 săli cu o capacitate cuprinsă între 25 şi 90 de locuri fiecare, dotate cu sisteme audio-video de ultimă generaţie. În ceea ce priveşte hotelul, Univers T oferă clienţilor 58 de camere dintre care 10 camere duble cu pat matrimonial, 42 de camere twin (2 paturi), 2 suite cu pat matrimonial, 3 apartamente şi un apartament VIP.

Biroul de presă

5 decembrie 2016