Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Un nou sector de drum judetean asfaltat

Un nou sector de drum judetean asfaltat

                                                                               

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Un nou sector de drum judetean asfaltat

 

Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta cetătenilor din zonă si a participantilor la trafic că lucrările de asternere a covorului asfaltic pe drumul judetean DJ 161D Dej-Nires-Unguras-Valea Ungurasului au fost finalizate.

Astfel, lucrările de întretinere realizate de către Drumuri si Poduri Judetene Cluj S.A. s-au derulat pe sectorul de drum judetean de la iesirea din localitatea Nires (kilometrul 18+021) spre Unguras (kilometrul 19+240).

Am reusit să asfaltăm acest sector de drum judetean într-un termen mult mai scurt decât cel preconizat, de sapte zile. Modernizarea acestuia va determina o îmbunătătire a conditiilor de transport pentru toti locuitorii comunei Unguras si nu numai, atât din punctul de vedere al sigurantei si confortului, cat mai ales al vitezei, participantii la trafic putând să ajungă într-un timp mult mai scurt la Dej si, mai departe, spre municipiul resedintă de judet”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

În completarea si finalizarea lucrărilor de întretinere pe acest sector de drum, în perioada imediat următoare urmează a fi realizate lucrări de balastrare a acostamentelor si de curătire a santurilor.

 

Biroul de presă

7 august 2017