Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Tururi ghidate de vizitare a centrului istoric

Tururi ghidate de vizitare a centrului istoric


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa               
Ref. Tururi ghidate gratuite de vizitare a centrului istoric in cadrul programului Scoala Altfel     Consiliul Judetean Cluj, prin Serviciul Centrul National de Informare si Promovare Turistica Cluj, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, participa pentru al treilea an consecutiv la realizarea activitatilor din cadrul programului national „Scoala Altfel”, prin organizarea unor tururi ghidate gratuite in centrul istoric al municipiului Cluj-Napoca.
     Aceste tururi sunt efectuate cu personal de specialitate avand calificare de ghid national si se desfasoara pe urmatorul itinerariu: Muzeul Etnografic al Transilvaniei - Piata Unirii -Piata Muzeului - Strada E. Zola - Bulevardul 21 Decembrie 1989 - Strada J. Bolyai - Bulevardul Eroilor - Piata Avram Iancu - Bastionul Croitorilor - Strada M. Kogalniceanu - Strada Universitatii - Piata Unirii.
     „Scopul acestei initiative este de a prezenta in primul rand elevilor clujeni frumusetile „Orasului Comoara” pentru ca acestia, la randul lor, sa poata deveni in timp viitorii ambasadori si promotori convinsi ai Clujului” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Centrul National de Informare si Promovare Turistica din cadrul Consiliului Judetean Cluj reitereaza deschiderea si disponibilitatea de a organiza si desfasura, in baza unei programari, si alte tururi ghidate pentru grupurile de elevi si nu numai, celor care doresc sa descopere obiectivele de interes turistic ale orasului nostru.
     In contextul desfasurarii programului national ,,Scoala Altfel”, pe parcursul anului 2017, in lunile martie si mai au fost deja programate tururi ghidate pentru elevii scolilor Ion Agarbiceanu, Nicolae Titulescu, Nicolae Balcescu, Ion Creanga, Liceul Aurel Vlaicu, Colegiul Economic Iulian Pop si Colegiul National Emil Racovita din municipiul Cluj Napoca dar si pentru o scoala din comuna Capusu Mare, judetul Cluj.
     In vederea programarii unor asemenea tururi ghidate precum si pentru obtinerea oricaror altor informatii din domeniul turismului, CNIPT Cluj poate fi contactat potrivit urmatoarelor coordonate de contact: Str. Memorandumului, nr. 21, tel. 0264/450410, fax. 0264/450410, e-mail contact@cniptcluj.ro, web http://www.cniptcluj.ro, facebook https://www.facebook.com/ClujTourism/, twitter https://twitter.com/ClujTourism.

Biroul de presa
11 mai 2017