Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Transfer cladire in proprietatea CJC

Transfer cladire in proprietatea CJC

       

 CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă 

Ref: Transfer clădire în proprietatea Consiliului Judetean Cluj

            În Monitorul Oficial nr. 674/04.10.2010 a fost publicat transferul clădirii situate în Cluj-Napoca pe strada Dorobanţilor, fără număr, din proprietatea Ministerului Finanţelor Publice în proprietatea privată a judeţului Cluj. Prin urmare, Consiliul Judeţean Cluj va prelua obiectivul de investiţii cu toate drepturile şi obligaţiile aferente acestuia.

            „Este confirmarea transferului acestei clădiri în patrimoniul nostru. Din acest moment putem începe preluarea acestuia şi finalizarea lucrărilor care mai sunt de executat. Putem spune că am reuşit în acest mod să rezolvăm problema spaţiului de funcţionare al Consiliului Judeţean, dar şi a unora dintre instituţiile subordonate. Sperăm ca în termenul cel mai scurt să finalizăm lucrările care mai trebuiesc executate şi să ne mutăm în noul sediu”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

            Clădirea are o suprafaţă construită de 672 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 3.596 mp. A fost construită de către Ministerul Finanţelor cu destinaţia de sediu pentru Direcţia Regională Vamală, instituţie care s-a mutat la Oradea. Preşedintele CJ, d-nul Alin Tişe, a întreprins demersuri pentru preluarea în patrimoniul administraţiei judeţene a acesui imobil, care urmează să găzduiască activitatea Consiliului Judeţean Cluj. Predarea – primirea imobilului se va realiza pe bază de protocol între părţi, în termen de 30 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial.

       Biroul de presă

          05.10.2010