Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Tel Aviv, destinatie disponibila de pe aeroport

Tel Aviv, destinatie disponibila de pe aeroport


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Tel Aviv – o destinatie disponibila de pe aeroportul clujean din toamna acestui an     Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj, regie autonoma aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, deschide o noua ruta internationala, Cluj-Napoca - Tel Aviv. Frecventa zborurilor operate de compania aeriana Blue Air va fi de doua curse pe saptamana, in zilele de luni si joi, incepand cu 19 octombrie 2017.
     „Prin introducerea acestei noi rute, dincolo de granitele Europei, reusim sa venim in sprijinul celor care doresc sa viziteze unul dintre cele mai fascinante orase din Israel, un centru economic, de afaceri si cultural cu un ritm de viata alert si numeroase locuri de agrement. Mai mult, data fiind frecventa zborurilor, iubitorii de calatorii, precum si pelerinii, au posibilitatea sa opteze pentru cursa care corespunde cel mai bine preferintelor si solicitarilor lor” a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Pasagerii Blue Air vor putea calatori in conditii optime pe noua ruta Cluj-Napoca – Tel Aviv, beneficiind de siguranta, confort sporit si tarife incepand de la 37.95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.


Biroul de presa
17 iulie 2017