Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Targul Produs de Cluj

Targul Produs de Cluj

                                                                              

                                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Invitaţie participare Târg Produs de Cluj 10-12 iunie 2011

      Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj invită toate persoanele interesate să participe în perioada 10-12 iunie 2011, la primul târg organizat sub genericul “Produs de Cluj”.
      Evenimentul va avea loc în municipiul Cluj-Napoca, în parcarea Hipermarketului Cora, intrarea fiind liberă.
      Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 10 iunie, la ora 18.00, când va fi organizată şi o paradă de atelaje vechi, căruţe, birje, caleşti trase de cai. În cadrul târgului vor fi organizate 60 de standuri cu peste 100 de expozanţi, printre care Asociaţia Meşterilor Populari, Asociaţia Crescătorilor de Ovine „Mioriţa”, Slow Food Transilvania, Slow Food Turda, Centrul de Informare Turistică Turda, diverşi producători de legume şi flori din Turda, Râşca, Jucu, Apahida, Iara precum şi micii producători de brânzeturi şi produse tradiţionale din carne. Vor participa de asemenea, cu produsele proprii companii de renume din judeţul Cluj precum Ursus, Prodvinalco, Clujana, Farmec, Jolidon, Napolact, Terapia, Mip Prodcom, Cosmfan, Bonas.
       Pe perioada târgului vor fi peste 21 de ore de program artistic, în care vor dansa şi vor cânta 24 de ansambluri folclorice din judeţ, 20 de interpreţi de muzică populară, printre care Aurel Tămaş, Dumitru Fărcaş, Sava Negrean Brudaşcu, spectacole susţinute de Teatrul de Păpuşi „Puck” etc.
       Nu în ultimul rând menţionăm faptul că, în urma participării gratuite la tombola organizată în cadrul târgului, vizitatorii vor avea şansa de a câştiga unul dintre cele câteva zeci de coşuri cu produse de Cluj din gama celor care fac obiectul manifestării.
       “Sperăm ca un număr cât mai mare de clujeni şi turişti să profite de această oportunitate pe care o creăm, de a participa la această manifestare care se doreşte a deveni o tradiţie. Vizitatorii vor avea pe de o parte şansa de a gusta şi achiziţiona produse locale şi tradiţionale de cea mai bună calitate direct de la producători dar şi de a lua parte la evenimentele cultural-artistice organizate cu acest prilej” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
        Ataşăm programul primei ediţii a Târgului „Produs de Cluj”.

Biroul de presă
08.06.2011