Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Targul Produs de Cluj @Medias

Targul Produs de Cluj @Medias


CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

  

Comunicat de presă

Ref: Târgul Produs de Cluj la Mediaş

 

            A doua ediție a Târgului Produs de Cluj la Mediaș a fost un nou prilej de promovare a produselor realizate de micii întreprinzători clujeni. Organizat de Asociația Produs de Cluj, cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj și în parteneriat cu Primăria municipiului Mediaș, evenimentul expozițional a reunit peste 70 de producători și meșteri populari.

            Locuitorii din Mediaș și din zonele învecinate s-au arătat bucuroși de reîntâlnirea cu producătorii și artizanii clujeni, fapt demonstrat și de cantitățile de produse alimentare, costume populare, bijuterii, ceramică sau obiecte sculptate în lemn achiziționate. La mare căutare s-au dovedit a fi brânzeturile din lapte de oaie, mierea de albine, uleiurile presate la rece, dar și vinurile și țuica provenite din microfermele din județul Cluj. Cu toate că vremea a fost una preponderent capricioasă, medieșenii au fost prezenți în fiecare seară, în număr mare, pentru a urmări spectacolele folclorice susținute de artiștii invitați.

            Revenirea în județul Sibiu s-a dovedit a fi una de bun augur pentru produsele clujene, ceea ce ne bucură, deoarece se demonstrează viabilitatea proiectului pe care l-am demarat în urmă cu șase ani. E de reținut și faptul că Târgul Produs de Cluj va fi prezent anul acesta și în municipiul Sibiu, fiind singurul județ în afara Clujului în care suntem prezenți cu două târguri ”, a precizat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Judetean Cluj.

            Următoarea manifestare expozițională organizată de Asociația Produs de Cluj, cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj, se va desfășura la Gherla, între 19 și 21 mai.

 

Biroul de presă

15 mai 2017