Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 23 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Targul Produs de Cluj @Medias

Targul Produs de Cluj @Medias


CONSILIUL JUDEÈšEAN CLUJ

  

Comunicat de presă

Ref: Târgul Produs de Cluj la Mediaş

 

            A doua ediÈ›ie a Târgului Produs de Cluj la MediaÈ™ a fost un nou prilej de promovare a produselor realizate de micii întreprinzători clujeni. Organizat de AsociaÈ›ia Produs de Cluj, cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj È™i în parteneriat cu Primăria municipiului MediaÈ™, evenimentul expoziÈ›ional a reunit peste 70 de producători È™i meÈ™teri populari.

            Locuitorii din MediaÈ™ È™i din zonele învecinate s-au arătat bucuroÈ™i de reîntâlnirea cu producătorii È™i artizanii clujeni, fapt demonstrat È™i de cantităÈ›ile de produse alimentare, costume populare, bijuterii, ceramică sau obiecte sculptate în lemn achiziÈ›ionate. La mare căutare s-au dovedit a fi brânzeturile din lapte de oaie, mierea de albine, uleiurile presate la rece, dar È™i vinurile È™i È›uica provenite din microfermele din judeÈ›ul Cluj. Cu toate că vremea a fost una preponderent capricioasă, medieÈ™enii au fost prezenÈ›i în fiecare seară, în număr mare, pentru a urmări spectacolele folclorice susÈ›inute de artiÈ™tii invitaÈ›i.

            Revenirea în judeÈ›ul Sibiu s-a dovedit a fi una de bun augur pentru produsele clujene, ceea ce ne bucură, deoarece se demonstrează viabilitatea proiectului pe care l-am demarat în urmă cu È™ase ani. E de reÈ›inut È™i faptul că Târgul Produs de Cluj va fi prezent anul acesta È™i în municipiul Sibiu, fiind singurul judeÈ› în afara Clujului în care suntem prezenÈ›i cu două târguri ”, a precizat domnul Alin TiÈ™e, preÈ™edintele Consiliului Judetean Cluj.

            Următoarea manifestare expoziÈ›ională organizată de AsociaÈ›ia Produs de Cluj, cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj, se va desfăÈ™ura la Gherla, între 19 È™i 21 mai.

 

Biroul de presă

15 mai 2017