Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Targul Produs de Cluj la Iasi

Targul Produs de Cluj la Iasi


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. A cincea editie de succes a Targului „Produs de Cluj” la Iasi


     Asociatia ,,Produs de Cluj”, entitate care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, a participat in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie a.c. la Targul 100%  romanesc de la Iasi. A fost pentru al cincilea an consecutiv in care organizatia clujeana a fost prezenta la acest prestigios targ din capitala Moldovei.
     „Prezenta noastra la acest eveniment, organizat de fiecare data in perioada in care sarbatorim Ziua Nationala, este dovada faptului ca moldovenii apreciaza produsele ardelenilor, in general si ale clujenilor, in special. In fond, calitatea si autenticul nu au granite, nici geografice, nici culturale”, a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Clujenii au expus la acest targ miere de albine, dulceata si siropuri de fructe, ulei presat la rece, ciocolata de casa, turta dulce, costume populare, podoabe lucrate manual, sapunuri naturale, produse si decoratiuni din lavanda.
     Urmatoarea manifestare expozitionala la care Asociatia Produs de Cluj va fi prezenta este Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri 2017, eveniment care se va desfasura in perioada 8 - 10 decembrie 2017, la Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti.


Biroul de presa
04 decembrie 2017