Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Targul Produs de Cluj la Floresti

Targul Produs de Cluj la Floresti


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Targul Produs de Cluj la Floresti, editia a IV-a     Asociatia Produs de Cluj, entitate care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza in perioada 22-24 iunie 2018 cea de-a patra editie a targului dedicat producatorilor si artizanilor locali in comuna Floresti. Evenimentul se va desfasura pe strada Eroilor din localitate.
     „Desi targurile pe care le organizam se desfasoara de obicei in orase mari, nu puteam sa lipsim de la Floresti, cea mai mare comuna din tara. Venim, din nou, cu placere aici, mai ales ca publicul din zona este in topul nostru din punct de vedere al numarului de vizitatori la standuri si spectatori ai spectacolelor de seara. Aducem tot ce are Clujul mai frumos si mai valoros ca traditie si cultura populara, dar si preparate alimentare realizate de micii intreprinzatori clujeni. Suntem convinsi de faptul ca si de aceasta data oferta noastra va fi apreciata si ca va reusi sa satisfaca gusturile unei comunitati cu pretentii cum este cea de la Floresti”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     La targul de la Floresti, care reprezinta a 77-a manifestare organizata de Asociatia Produs de Cluj, vor fi prezenti aproximativ 60 de expozanti, care vor oferi celor ce vor vizita targul o gama variata de produse alimentare si de artizanat. Astfel, indiferent ca este vorba despre preparate din lapte, carne, dulciuri de casa sau ulei presat la rece, costume populare si bijuterii lucrate de mana, toate acestea vor putea fi achizitionate la pret de producator.
     Zilnic, pe scena special amenajata vor avea loc spectacole folclorice sustinute de artisti din zona, precum si de cele mai bune voci ale Clujului. Lor li se vor alatura ansambluri de dansuri renumite, din comunele judetului. Pentru cei mici sunt pregatite un spectacol de magie, dar si un parc de distractii, dotat cu cele mai moderne si mai sigure echipamente capabile sa asigure voia buna si un consum maxim de adrenalina.


Biroul de presa
20 iunie 2018