Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Targul Produs de Cluj la Dej

Targul Produs de Cluj la Dej

                                                                                   

                                                     CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ
 
Informare de presă
Ref:  Târgul Produs de Cluj la Dej


     Caravana Târgului Produs de Cluj ajunge pentru a cincea oară la Dej, la sfârşitul acestei săptămâni. Organizat de Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, târgul va reuni aproximativ 80 de expozanţi.
     Această ediţie a târgului poate fi considerată una aniversară, ea desfăşurându-se la cinci ani de la primul eveniment expoziţional organizat de Asociaţie, fiind a 55-a manifestare de profil. În cele trei zile, respectiv între 17 şi 19 iunie, când se vor afla în Piaţa Bobâlna din Dej, micii întreprinzători vor oferi vizitatorilor produse alimentare şi de artizanat realizate chiar de ei. Astfel, dejenii vor putea cumpăra dulceţuri, gemuri, sucuri naturale, dulciuri de casă, miere de albine şi produse apicole, vinuri şi uleiuri presate la rece. Nu vor lipsi nici brânzeturile şi produsele din carne, fabricate după reţete tradiţionale, sau produsele din lavandă. Pe lângă alimente, la târg vor fi expuse obiecte de artizanat, respectiv costume populare, sculpturi în lemn, jucării, bijuterii şi suveniruri.
     Micii vizitatori ai Târgului Produs de Cluj sunt aşteptaţi la atelierul de sculptură în fructe şi legume, la spectacolul de magie, dar şi în parcul de distracţii. Toţi locuitorii Dejului sunt invitaţi să participe şi la spectacolele folclorice oferite de organizatori, spectacole care se vor bucura de participarea unor artişti consacraţi, dar şi tinere talente din judeţul Cluj.

 

Biroul de presă
15 iunie 2016