Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 22 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Targul Produs de Cluj ajunge in weekend la Baia Mare

Targul Produs de Cluj ajunge in weekend la Baia Mare

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Invitaţie de participare la Târgul Produs de Cluj, Baia Mare, 2-4 august 2013

 Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj şi Primăria municipiului Baia Mare vă invită să participaţi în perioada 2-4 august 2013, la o nouă ediţie a Târgului „Produs de Cluj”. Evenimentul va avea loc pe Bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, intrarea fiind liberă.

            La această ediţie a târgului vor participa peste 80 de expozanţi clujeni, dar şi producători şi meşteşugari din judeţul Maramureş. Vizitatorii vor putea achiziţiona miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, lactate şi pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, precum şi produse tradiţionale realizate de meşteşugari maramureşen şi clujeni.

De asemenea, în cadrul târgului vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, atât din judeţul Cluj cât şi din judeţul Maramureş. Pentru amuzamentul celor mici, va fi amenajat un parc de distracţii.

Ne bucurăm că am reuşit să ajungem, pentru prima dată, în judeţul Maramureş. Invit pe această cale toţi maramureşenii să profite de oportunitatea pe care Consiliul Judeţean Cluj şi Asociaţia Produs de Cluj le-o oferă, aceea de a degusta şi achiziţiona direct de la producători, la preţuri rezonabile, produse de cea mai bună calitate”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.       

 

 

 Biroul de presă

  1 august 2013