Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Targ Produs de Cluj la Zalau

Targ Produs de Cluj la Zalau

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

 

 

Informare de presă

Ref: Târgul Produs de Cluj ajunge la Zalău între 7 şi 9 iunie 2013 

            Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj invită toate persoanele interesate să participe în perioada 7-9 iunie 2013, la o nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj, eveniment care va avea loc în zona centrală a municipiului Zalău, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Zalău.

            La această ediţie a târgului vor participa peste 80 de expozanţi clujeni dar şi producători din judeţul Sălaj, care vor comercializa miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, lactate, făină şi pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne. Un produs tradiţional local, vedetă a târgului, îl va reprezenta celebra ţuică de Sălaj, cei interesaţi putând s-o achiziţioneze la preţ de producător.

            De asemenea, în cadrul târgului vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, atât din Cluj cât şi din zona Sălajului. Nu în ultimul rând, printre momentele de atracţie se vor număra reprezentaţii de teatru de păpuşi precum şi ateliere de sculptură în fructe şi legume, special gândite pentru amuzamentul celor mici. Astfel, copiii vor putea să participe sâmbătă, între orele 13.00 şi 15.00, la un atelier de sculptură în fructe şi legume, iar duminică, 9 iunie 2013, între orele 12.30 şi 13.30, la spectacolul cu piesa “Croitoraşul cel isteţ” susţinut de către Teatrul de Păpuşi Puck. În acelaşi timp, cei mici vor avea ocazia, pe parcursul întregii manifestări, să se joace în parcul de distracţii special amenajat în acest scop. 

               Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea să participe la tombola organizată în cadrul târgului, având astfel şansa de a câştiga premii din gama produselor care fac obiectul manifestării.

            Ne bucurăm că am reuşit să ajungem, în premieră, în municipiul de la poalele Meseşului. Invit pe această cale toţi sălăjenii să profite de oportunitatea pe care Consiliul Judeţean Cluj şi Asociaţia Produs de Cluj le-o oferă, aceea de a degusta şi achiziţiona direct de la producători, la preţuri rezonabile, produse de cea mai bună calitate. În acelaşi timp, sper ca un număr cât mai mare de locuitori ai Zalăului dar şi ai întregului judeţ să aleagă să îşi petreacă în mod plăcut acest sfârşit de săptămână, bucurându-se de un adevărat regal de muzică şi dansuri populare oferite de cei mai reprezentativi interpreţi şi cele mai valoroase ansambluri ale judeţelor Cluj şi Sălaj”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu. 

Biroul de presă

  6 iunie 2013