Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Duminica, 18 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Targ de mestesuguri si ceramica traditionala

Targ de mestesuguri si ceramica traditionala


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Targ de mestesuguri si ceramica traditionala     Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, in parteneriat cu Asociatia Mesterilor Populari Clujeni, cu sprijinul Primariei municipiului Cluj-Napoca, al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului si al Muzeului de Arta din Cluj-Napoca, organizeaza in perioada 11 - 15 octombrie 2017, Targul de mestesuguri si ceramica traditionala.
     Targul expozitional cu vanzare se desfasoara in Piata Avram Iancu, intre orele 10:00  si 19:00 si are loc in cadrul celei de-a III-a editii a Bienalei Internationale de Ceramica de la Cluj. La editia din acest an sunt prezenti aproximativ 50 de mesteri populari, multi dintre ei cu produse din ceramica, veniti din Sibiu, Corund, Brasov, Horezu, Valcea si Cluj-Napoca.
     Astfel, clujenii sunt asteptati pentru a admira si cumpara obiecte ceramice, precum oale pentru sarmale, ulcele, blide, cani, vaze, dar si ceramica decorativa si figurativa. Mai mult, vizitatorii targului vor putea vedea cum se transforma lutul, mesterul popular clujean Sorin Bucur oferind demonstratii la roata olarului.


Biroul de presa
10 octombrie 2017