Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Tabara Etnografica de Vara, editia 2014

Tabara Etnografica de Vara, editia 2014

                                                       

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Tabăra Etnografică de Vară la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, ediţia 2014

     Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, organizează, în perioada 1 iulie – 29 august, a 14-a ediţie a Taberei Etnografice de Vară, destinată copiilor cu vârsta între 6 şi 16 ani.
     În Secţia în aer liber a Muzeului, în spaţii special amenajate, se vor desfăşura atelierele îndrăgite, an de an, de către copii: pictură de icoane pe sticlă, modelaj în lut, confecţionare de accesorii din mărgele.
     Având durata de 4 ore pe zi, de la ora 10.00 la ora 14.00, activităţile sunt relaxante, stârnind interesul şi creativitatea copiilor şi aducând satisfacţia lucrului frumos făcut de mâinile lor.
     Activităţile se desfăşoară prin rotaţie zilnică (câte 1 activitate pe zi). Astfel, copiii lucrează într-un ritm lejer şi realizează lucrările dorite de ei în timp scurt, iar atelierele au, pe rând, locuri disponibile pentru toţi copiii doritori.
     Perioada din vacanţă petrecută în Tabără stă sub semnul bunei dispoziţii, al creativităţii, al lucrului în aer liber şi al pasiunii pentru frumos.

     Vă aşteptăm, dragi copii, la Tabăra Etnografică de Vară!

Program de desfăşurare: 1 iulie-29 august 2014 (cu excepţia sărbătorilor legale), de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00 (pauza de masă – cu gustarea adusă de acasă -  de la ora 12.00 la 12.30).
Locaţia: Parcul Etnografic Romulus Vuia, str. Tăietura Turcului FN, Cluj-Napoca
Vârstă participanţi: 6-16 ani
Condiţii de înscriere şi taxă: Înscrierile se fac la locul de desfăşurare a Taberei. Taxa: 20 lei/zi. Se fac înscrieri pe serii de 5 zile (cu posibilitatea recuperării zilelor lipsă, pe durata Taberei 2014).
Necesare: pachet cu mâncare şi apă, pentru pauza de masă; îmbrăcăminte şi încălţăminte adecvate activităţilor în aer liber.

      Pentru buna desfăşurare a programului, copiii vor fi aduşi la locul de desfăşurare a Taberei între orele 9.45-10.00 şi vor fi preluaţi de la ateliere între 14.00 - 14.15. Accesul la Tabără se face prin intrarea principală în Parcul Etnografic. Vă mulţumim pentru cooperare.

Biroul de presă
26 iunie 2014