Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Tabara de iconografie la Voivodeni

Tabara de iconografie la Voivodeni

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Informare de presă

Ref: Tabăra de iconografie  la Voivodeni 

Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 8-12 iulie 2013 ediţia a V-a a  Taberei de iconografie găzduită de Mănăstirea Ortodoxă cu hramul „Schimbarea la Faţă”, situată în localitatea Voivodeni, comuna Dragu, judeţul Sălaj.

În această tabără se vor realiza icoane pe sticlă, după izvoade care respectă stilul tradiţional dezvoltat în satul Nicula din judeţul Cluj. Lucrările vor fi expuse în incinta Mănăstirii cu ocazia hramului acesteia “Schimbarea la faţă”, din data de 6 august. De asemenea, picturile vor fi expuse şi în cadrul expoziţiilor pe care le va organiza Şcoala de Arte din Cluj în diverse locaţii pe parcursul acestui an şi a celui viitor.

Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” pune la dispoziţie participanţilor toate materialele de lucru, în limite rezonabile. Totodată, se va asigura cazarea şi masa participanţilor pe toată perioada desfăşurării taberei, cheltuielile asumate de organizator referindu-se strict la nevoile taberei şi la numărul de participanţi.

Pentru a participa la această tabără, doritorii vor trebui să completeze formularele pe care le pot găsi pe site-ul Şcolii de Arte Cluj - www.scoaladearte.ro. Acestea se completează în nume personal, aşa cum vor fi expediate, ceea ce constituie, de altfel, acordul semnatarilor asupra condiţiilor de participare.

Reamintim în acest context faptul că la activităţile care se vor desfăşura în această tabără de pictură participă  cursanţi ai secţiilor de iconografie din cadrul şcolilor de arte din ţară, artişti iconari din judeţul Cluj şi din ţară, respectiv copii din comuna Dragu, judeţul Sălaj.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să vă adresaţi Şcolii Populare de Arte “Tudor Jarda”, email: scoaladeartecluj@yahoo.com.

 

Biroul de presă

28 mai 2013