Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Sustine echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj

Sustine echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj

                                                                                 

                                               CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Consiliul Judeţean Cluj susţine echipa de fotbal feminin  Olimpia Cluj în returul  Optimilor UEFA Women’s Champions League


     În dubla calitate pe care o are, de partener al echipei de fotbal feminin Olimpia U.T. Cluj-Napoca şi de gazdă a returului Optimilor UEFA Women’s Champions League, meci pe care formaţia clujeană îl va disputa mâine, joi, 8 noiembrie a.c., începând cu ora 18.00, pe Cluj Arena, în compania echipei italiene Torres Calcio, Consiliul Judeţean Cluj îi îndeamnă pe toţi clujenii iubitori ai sportului să ia la parte la acest deosebit eveniment fotbalistic şi să susţină din tribune echipa clujeană ajunsă atât de departe în fazele superioare ale renumitei competiţii fotbalistice inter-cluburi.  
    „Ne bucură să constatăm faptul că sportivele de la Olimpia Cluj şi-au luat extrem de în serios rolul de ambasadori ai judeţului, contribuind prin prestaţia lor la obţinerea  unui plus de imagine atât pentru echipa pe care o reprezintă cât şi pentru judeţul nostru. Convinşi fiind de faptul că rezultatul nefavorabil din prima manşă a optimilor poate fi întors, decisivă pentru accederea în sferturile de finală fiind confruntarea de la Cluj, îi invităm pe toţi iubitorii sportului să vină pe stadion şi, prin susţinerea oferită, să le conducă pe aceste merituoase fete pe drumul către trofeul Champions League. Sperăm ca, şi de această dată, Cluj Arena să le poarte noroc fetelor noastre şi să fie gazda celei mai mari performanţe a fotbalului feminin românesc”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.
     Reamintim în acest context faptul că echipa de fotbal Olimpia UT Cluj-Napoca, campioana României, a reuşit să se califice pentru a doua oară consecutiv în Liga Campionilor ediţia 2012-2013, marcând astfel un moment extrem de important în istoria fotbalului feminin românesc. În şaisprezecimile acestei competiţii, în luna septembrie a.c., Olimpia Cluj a reuşit să treacă, în dublă manşă, de formaţia austriacă NOSV Neulengbach după un rezultat cumulat de 3-3, calificându-se astfel în Optimile acestei competiţii. 

Biroul de presă
07.11.2012