Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Suspendare trafic Aeroport

Suspendare trafic Aeroport

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Suspendare trafic Aeroport 

Având în vedere lucrările de reparaţii şi mentenanţă ce vor fi executate la pista de decolare-aterizare, traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, regie autonomă aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, va fi suspendat în perioada 6 mai 2010, ora 08:00 – 10 mai 2010, ora 08:00. Începând cu data de 10 mai 2010, ora 08:00, traficul va fi reluat conform orarului obişnuit. 

Pasagerii sunt rugaţi să ia legătura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor şi la aeroporturile de plecare/sosire pentru această perioadă. Operatorii aerieni îşi rezervă dreptul de a anula sau de a aduce alte modificări în programul curselor aeriene. 

„Lucrările programate a se efectua se referă în principal la înlocuirea a 140 de dale de beton dar şi la alte operaţiuni de mentenanţă şi reparaţii, prin intermediul acestora urmărindu-se creşterea condiţiilor de siguranţă atât pentru zbor cât şi pentru pasageri. De altfel, toate aceste lucrări se încadrează în demersul nostru, mai vast, de modernizare şi extindere a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, de creştere a calităţii serviciilor oferite de şi de asigurare a unui cadru de maximă siguranţă”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Radu Bica.

Biroul de presă

28.04.2010