Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 31.10.2017

Starea drumurilor judetene 31.10.2017CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. La nivelul judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise circulatiei rutiere


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii zilei de marti, 31 octombrie a.c., pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene inchise sau blocate, circulatia rutiera desfasurandu-se in conditii normale.
     In ceea ce priveste starea drumurilor judetene, se impune a fi precizat faptul ca, urmare a  precipitatiilor sub forma de lapovita si ninsoare cazute in cursul noptii si a asternerii unui strat de zapada cu grosimea de 2-4 centimetri, pe alocuri chiar de 10 centimetri, precum si a temperaturilor negative inregistrate, pe mai multe sectoare de drumuri judetene, cu preponderenta in zona de munte, s-a format polei si ghetus.
     Pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, s-a intervenit pe drumurile judetene DJ 103K Capusu Mare – Agarbiciu – Dangau –  Rasca – Belis, DJ 108C (pe mai multe sectoare de drum) si pe DJ 107R (zona metropolitana Faget – Salicea – Ciurila) si urmeaza sa se actioneze pe drumurile judetene DJ 107P Somesu Rece – Marisel, DJ 108C (tronsonul de drum Rachitele – Doda Pilii – Ic Ponor), DJ 107T si DJ 107S, in zona Maguri Racatau – Racatau.
     In toate aceste situatii s-a intervenit cu utilaje cu lama pentru curatarea zapezii de pe carosabil, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 40 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
     De asemenea, in continuare se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.
 
Biroul de presa
31 octombrie 2017