Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 31.01.2018

Starea drumurilor judetene 31.01.2018CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 


Informare de presa   
Ref. Pe mai multe drumuri judetene se intervine pentru combaterea poleiului


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de miercuri, 31 ianuarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier.
     Desi in ultimele 24 de ore nu s-au inregistrat precipitatii sub forma de ninsoare, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius inregistrate unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei.
     In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de marti, 30 ianuarie, s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe 24 de sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 10 utilaje, si a fost folosita o cantitate de 35 de tone de material antiderapant. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se actioneaza sau se efectueaza revizii pe 17 drumuri judetene, cu 6 utilaje.
     Pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri nu a fost necesara interventia pe niciun drum sau sector de drum judetean, insa in cursul acestei dimineti se actiona (inclusiv revizii) pe 9 sectoare de drumuri judetene, cu 4 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
31 ianuarie 2018