Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 30.01.2018

Starea drumurilor judetene 30.01.2018
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. Se intervine, cu preponderenta, pe drumurile judetene din zona de munte     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii zilei de marti, 30 ianuarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier.
     Desi in ultimele 24 de ore nu s-au inregistrat precipitatii sub forma de ninsoare, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius inregistrate, mai ales in zona de munte a judetului, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei.
     In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de luni, 29 ianuarie, s-a intervenit pe 22 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 9 utilaje si a fost folosita o cantitate de 9 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza pe 17 drumuri judetene, cu 6 utilaje.
     Pe raza Lotului 2 - zona Turda, nici in cursul zilei de ieri si nici in aceasta dimineata nu a fost necesara interventia pe vreun drum sau sector de drum judetean.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.


Biroul de presa
30 ianuarie 2018