Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene

Starea drumurilor judetene

 

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

  

 

Informare de presă

Ref. La nivelul judetului Cluj nu există drumuri judetene închise sau blocate circulatiei rutiere

 

Consiliul Judetean Cluj informează cetătenii si participantii la trafic că, în cursul diminetii de luni, 11 decembrie, la ora 8.00, pe raza judetului Cluj circulatia se desfăsura normal, în conditii de iarnă. De asemenea, la această oră, la nivelul judetului nu există drumuri judetene închise sau blocate circulatiei rutiere.

Pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, în ultimele 12 de ore s-a intervenit pe 35 de sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 (zona Huedin – Gilău si zona Gherla – Dej), cu 21 utilaje si a fost folosită o cantitate de 230 de tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului si ghetusului, inclusiv sare. De asemenea, în acest moment, se actionează pe 18 sectoare de drumuri judetene, cu 12 utilaje.

În ceea ce priveste drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 (zona Turda), în cursul noptii s-a actionat pe sase drumuri judetene, fiind folosită o cantitate de  peste 190 de tone de material antiderapant. În acest moment, datorită căderii de precipitatii sub formă de ninsoare, în zona montană a judetului (Băisoara-Muntele Băisorii) se intervine pe două sectoare de drumuri judetene, cu două utilaje.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea stării părtii carosabile, urmând să se actioneze în caz de necesitate.  

 

 

Biroul de presă

11 decembrie 2017