Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 29.01.2018

Starea drumurilor judetene 29.01.2018


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. Interventii minime pe drumurile judetene


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii zilei de luni, 29 ianuarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier.
     Desi in ultimele 24 de ore nu s-au inregistrat precipitatii sub forma de ninsoare, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius inregistrate in anumite zone ale judetului, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei.
     In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de duminica, 28 ianuarie, s-a intervenit pe 22 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 8 utilaje si nu a fost necesara folosirea de material antiderapant. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se actioneaza pe 1 drum judetean, cu un singur utilaj.
     Pe raza Lotului 2 - zona Turda, nici in cursul zilei de duminica, 28 ianuarie, si nici in cursul acestei dimineti nu a fost necesara interventia pe niciun drum sau sector de drum judetean.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
29 ianuarie 2018