Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 26.01.2018

Starea drumurilor judetene 26.01.2018


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. Interventiile pe drumurile judetene sunt tot mai reduse dar continua, pentru combaterea poleiului


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii zilei de vineri, 26 ianuarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de ore nu s-au inregistrat precipitatii sub forma de ninsoare pe raza judetului Cluj dar, din cauza temperaturilor situate sub zero grade Celsius - 7 grade in medie, unele drumuri judetene au fost afectate si de fenomenul de polei.
     In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de joi, 25 ianuarie, s-a intervenit pe 19 drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 9 utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 30 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza pe doua drumuri judetene, cu doua utilaje.
     Pe raza Lotului 2 - zona Turda, atat in cursul zilei de joi, 25 ianuarie, cat si in cursul acestei dimineti, nu a fost necesara interventia pe niciun drum sau sector de drum judetean.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
26 ianuarie 2018