Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 25.01.2018

Starea drumurilor judetene 25.01.2018CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia rutiera se desfasoara normal. Se mai actioneaza pe doar doua drumuri judetene, cu doua utilaje


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de joi, 25 ianuarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In pofida faptului ca pe raza judetului Cluj nu s-au inregistrat in ultimele 24 de ore precipitatii sub forma de ninsoare, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei.
In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de miercuri, 24 ianuarie, s-a intervenit pe 28 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 7 utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 20 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se actioneaza pe 2 drumuri judetene, cu 2 utilaje.
      De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 9 drumuri sau sectoare de drumuri, cu 3 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 40 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. In cursul acestei dimineti, pe raza Lotului 2 nu se actioneaza pe niciun drum sau sector de drum judetean.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
25 ianuarie 2018