Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 23.02.2018

Starea drumurilor judetene 23.02.2018


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia rutiera se desfasoara normal


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de vineri, 23 februarie a.c., pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de, datorita precipitatiilor sub forma de lapovita si ninsoare cazute, dar si a temperaturilor sub zero grade Celsius, pe unele drumuri judetene s-a depus un strat de zapada in grosime de cativa centimetri, iar altele au fost afectate de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de joi, 22 februarie a.c, s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe 26 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 8 utilaje. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza (inclusiv revizii) pe 13 drumuri judetene, cu 9 utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit pe un singur drum judetean, cu 2 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 20 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. La aceasta ora, pe raza Lotului 2 se actioneaza (inclusiv revizii)  pe 15 drumuri judetene, cu 9 utilaje.
     In continuare, se actioneaza cu utilaje cu lama pentru curatarea zapezii de pe carosabil si cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului. De asemenea, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
23 februarie 2018