Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 23.01.2018

Starea drumurilor judetene 23.01.2018
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 


Informare de presa
   
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia se desfasoara normal. Se actioneaza pe 60 de drumuri judetene, cu 30 de utilaje     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de marti, 23 ianuarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     Desi pe raza judetului Cluj precipitatiile cazute sub forma de ninsoare in ultimele 24 de ore au fost relativ scazute, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius unele drumuri judetene au fost afectate si de fenomenul de polei.
     In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de luni, 22 ianuarie, s-a intervenit pe 51 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 42 de utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 490 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se actioneaza pe 55 de drumuri judetene, cu 26 de utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 18 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 12 utilaje, fiind folosita o cantitate de 270 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. In cursul acestei dimineti, pe raza Lotului 2 se actioneaza pe 5 drumuri judetene, cu 4 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
23 ianuarie 2018