Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 22.11.2017

Starea drumurilor judetene 22.11.2017


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. La nivelul judetului Cluj nu exista drumuri judetene inchise sau blocate     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta cetatenilor si a participantilor la trafic faptul ca, in cursul diminetii zilei de miercuri, 22 noiembrie 2017, la ora 9.00, pe raza judetului Cluj circulatia se desfasoara in conditii normale si nu exista drumuri judetene inchise sau blocate.
     In urma precipitatiilor sub forma de lapovita si ninsoare cazute in cursul noptii pe mai multe sectoare de drumuri judetene, cu preponderenta in zona de munte, s-a asternut un strat de zapada si s-a format polei. Astfel, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, s-a intervenit pe 10 drumuri judetene: DJ 103K Capusu Mare – Agarbiciu – Dangau –  Rasca – Belis, DJ 108C Aghires – Leghia – Manastireni – Scrind Frasinet – Rachitele – Doda Pilii – Ic Ponor (pe mai multe sectoare de drum), DJ 763 Doda Pilii – Smida, DJ 103L Rasca – Manastireni, DJ 107P Somesu Rece – Marisel, DJ 107M Luna de Sus – Baisoara, DJ 107R (zona metropolitana Faget – Salicea – Ciurila), DJ 107R Baisoara – Muntele Baisorii – partia Buscat, DJ 103T Feleacu – releu Feleacu si DJ 109A (zona metropolitana Chinteni).
     Pentru combaterea poleiului si a ghetusului s-a intervenit cu 14 utilaje cu lama pentru curatarea zapezii de pe carosabil si a fost folosita o cantitate de 108 tone de material antiderapant, inclusiv sare. De asemenea, in continuare se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.


Biroul de presa
22 noiembrie 2017