Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 22.03.2018

Starea drumurilor judetene 22.03.2018


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presa   
Ref. Continua atentionarea de polei! Se actioneaza pe 35 de drumuri judetene cu 15 utilaje


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii zilei de joi, 22 martie a.c., pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie se actioneaza pe 35 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene, multe dintre acestea fiind afectate de fenomenul de polei.
     In urma precipitatiilor sub forma de ninsoare si a temperaturilor negative inregistrate in ultimele 24 de ore, pe mai multe drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza judetului Cluj circulatia se desfasoara in conditii specifice de iarna. In acest context, se recomanda participantilor la trafic sa adapteze modul de conducere si viteza de circulatie la conditiile de drum precum si dotarea autovehiculelor, in mod obligatoriu, cu cauciucuri de iarna.
     Astfel, in cursul zilei de miercuri, 21 martie a.c., s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe 39 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 23 de utilaje si a fost folosita o cantitate de 227 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se actioneaza, inclusiv prin revizii, pe 23 de drumuri judetene, cu 8 utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 13 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 10 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 244 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. La aceasta ora, pe raza Lotului 2 se actioneaza pe 12 drumuri judetene, cu 7 utilaje.
     In continuare, se actioneaza cu utilaje si materiale antiderapante pentru combaterea poleiului. De asemenea, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
22 martie 2018