Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 22.01.2018

Starea drumurilor judetene 22.01.2018


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia se desfasoara normal. Se actioneaza pe 57 de drumuri judetene, cu 37 de utilaje


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de luni, 22 ianuarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de ore precipitatiile cazute sub forma de ninsoare au fost relativ abundente pe raza judetului Cluj, cu preponderenta in zona de munte, iar din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius, unele drumuri judetene au fost afectate si de fenomenul de polei.
     In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de duminica, 21 ianuarie, s-a intervenit pe 59 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 32 de utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 310 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza pe 45 de drumuri judetene, cu 29 de utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 7 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 7 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 187 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. In cursul acestei dimineti, pe raza Lotului 2 se actioneaza pe 12 drumuri judetene, cu 8 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
22 ianuarie 2018