Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 25 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 21.12.2017

Starea drumurilor judetene 21.12.2017


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 
Informare de presa   
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia rutiera se desfasoara in conditii normale     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de joi, 21 decembrie, a.c., pe raza judetului Cluj circulatia se desfasoara normal.
     In conditiile in care precipitatiile sub forma de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor scazute, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei. Astfel, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de miercuri, 20 decembrie a.c., s-a intervenit cu 6 utilaje pe nu mai putin de 14 drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si zona Gherla – Dej. In acest context, pentru combaterea poleiului si a ghetusului a fost folosita o cantitate de 15 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza cu 21 de utilaje, pe 34 de drumuri judetene.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 -zona Turda, in cursul zilei de miercuri, 20 decembrie a.c., s-a intervenit pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, fiind folosita o cantitate de 35 de tone de material antiderapant. La aceasta ora se actioneaza pe 8 drumuri sau sectoare de drumuri judetene.
     In acelasi timp, in continuare se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.


Biroul de presa
21 decembrie 2017