Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 20.02.2018

Starea drumurilor judetene 20.02.2018


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia rutiera se desfasoara in conditii normale


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii zilei de marti, 20 februarie a.c., pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius inregistrate, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de luni, 19 februarie a.c., s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe nu mai putin de 51 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 24 de utilaje, fiind folosita o cantitate de 225 de tone de material antiderapant, inclusiv sare, pentru combaterea poleiului si a ghetusului. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza pe 1 drum judetean, cu 1 utilaj.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit (inclusiv revizii) pe 14 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 8 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 107 tone de material antiderapant, inclusiv sare. La aceasta ora, pe raza Lotului 2 se actioneaza (inclusiv revizii)  pe 5 drumuri judetene, cu 2 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
20 februarie 2018