Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene

Starea drumurilor judetene


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presă

Ref. La nivelul judetului Cluj nu există drumuri judetene închise sau blocate circulatiei rutiere

 

Consiliul Judetean Cluj informează cetătenii si participantii la trafic că, în cursul diminetii de joi, 7 decembrie, la ora 8.00, pe raza judetului Cluj circulatia se desfăsura normal, neexistând drumuri judetene închise sau blocate circulatiei rutiere.

Desi cantitatea de precipitatii sub formă de ninsoare a fost scăzută comparativ cu cea din zilele precedente, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 61 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 (zona Huedin – Gilău si zona Gherla – Dej) cu 31 utilaje si a fost folosită o cantitate de 425 de tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului si ghetusului, inclusiv sare.

Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la această oră se actionează pe un singur drum judetean cu un utilaj.

De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 (zona Turda) în cursul zilei de ieri s-a actionat pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judetene (5 interventii si o revizie) cu 5 utilaje si a fost folosită o cantitate de 95 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Pe acest Lot, la această oră, se intervine pe un singur drum judetean cu un utilaj.

De asemenea, în continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea stării părtii carosabile, urmând să se actioneze în caz de necesitate.  

Biroul de presă

7 decembrie 2017