Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 19.12.2017

Starea drumurilor judetene 19.12.2017


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia rutiera se desfasoara in conditii normale


   
     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii zilei de marti, 19 decembrie a.c., pe raza judetului Cluj circulatia se desfasoara normal.
     In conditiile in care precipitatiile sub forma de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor scazute, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei. Astfel, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de luni, 18 decembrie a.c., s-a intervenit cu 16 utilaje, pe nu mai putin de 29 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si zona Gherla – Dej. In acest context, pentru combaterea poleiului si a ghetusului a fost folosita o cantitate de 185 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza cu 8 utilaje, pe 13 drumuri judetene.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de luni, 18 decembrie a.c., s-a intervenit cu 6 utilaje, pe 10 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, fiind folosita o cantitate de 111 de tone de material antiderapant. La aceasta ora se actioneaza pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judetene.
     In acelasi timp, in continuare se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.


Biroul de presa
19 decembrie 2017