Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 18.12.2017

Starea drumurilor judetene 18.12.2017


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 


Informare de presa
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia rutiera se desfasoara normal     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic faptul ca, in cursul diminetii zilei de luni, 18 decembrie, pe raza judetului Cluj circulatia se desfasoara normal.
     In conditiile in care precipitatiile sub forma de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor scazute, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de duminica s-a intervenit pe 8 drumuri /sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3, respectiv zonele Huedin – Gilau si zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu 6 utilaje, pentru combaterea poleiului si ghetusului fiind folosita o cantitate de 17 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza cu 10 utilaje, pe 17 drumuri judetene.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, se actioneaza in prezent pe urmatoarele drumuri sau sectoare de drumuri judetene: DJ 107R Baisoara – Muntele Baisorii – partia Buscat, DJ 107N Valea Ierii, DJ 103G Gheorgheni – Aiton – Tureni si DJ 103T Feleacu – releu Feleacu.
     In acelasi timp, in continuare se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.


Biroul de presa
18 decembrie 2017