Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 17.01.2018

Starea drumurilor judetene 17.01.2018CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 


Informare de presa   
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia rutiera se desfasoara normal


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de miercuri, 17 ianuarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de ore precipitatiile cazute sub forma de ninsoare au fost relativ abundente, iar din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius, unele drumuri judetene au fost afectate si de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de marti, 16 ianuarie, s-a intervenit pe nu mai putin de 71 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 35 de utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 410 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza pe 35 de drumuri judetene, cu 19 utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 14 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 11 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 263,3 tone de material antiderapant, inclusiv sare. La aceasta ora, pe raza Lotului 2 se actioneaza pe 6 drumuri judetene, cu 4 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
17 ianuarie 2018