Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 16.02.2018

Starea drumurilor judetene 16.02.2018CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 


Informare de presa   
Ref. Interventii minime pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului, in aceasta dimineata


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de vineri, 16 februarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfaÈ™urandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius inregistrate mai ales in cursul noptii, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de joi, 15 februarie, s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe nu mai putin de 48 drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 24 de utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 244 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se actioneaza (inclusiv revizii) pe 21 de drumuri judetene, cu 8 utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit (inclusiv revizii) pe 12 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 11 utilaje, fiind folosita o cantitate de 22,5 tone de material antiderapant, inclusiv sare. La aceasta ora, pe raza Lotului 2 se actioneaza (inclusiv revizii)  pe 7 drumuri judetene, cu 2 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
16 februarie 2018