Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 15.02.2018

Starea drumurilor judetene 15.02.2018
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. Se intervine sau se efectueaza revizii pe nu mai putin de 52 de drumuri judetene pentru combaterea poleiului


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de joi, 15 februarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de ore precipitatiile cazute sub forma de ninsoare au fost nesemnificative dar, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de miercuri, 14 februarie, s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe nu mai putin de 45 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 25 de utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 263 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se actioneaza (inclusiv revizii) pe 39 de drumuri judetene, cu 21 de utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit (inclusiv revizii) pe 15 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 10 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 258 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. La aceasta ora, pe raza Lotului 2 se actioneaza (inclusiv revizii) pe 13 drumuri judetene, cu 10 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
15 februarie 2018